Maling af trappeopgang

Logo

Malerfirmaet Galsgaard

Eksperter i maling af trappeopgange

Skal du bruge maling af trappeopgang? Måske er du en boligforening, som er på udkig efter en kompetent maler i Hillerød, Storkøbenhavn eller Nordsjælland? Så er du det rette sted. Hos Malerfirmaet Galsgaard har vi mange års erfaring med maling af trappeopgange. Ligeledes har vi stor erfaring i samarbejde med boligforeninger, og har gennem årene sæt et flot præg på diverse trappeopgange.

Hos Malerfirmaet Galsgaard værner vi omkring høj kvalitet og god service. Dette gør sig gældende i udførsel såvel som valg af produkter. Vi anvender udelukkende de bedste produkter på markedet. Dette sikre et langtidsholdbart resultat uden fejl og mangler.

Søger du en professionel maler til maling af trappeopgang eller en anden maleropgave? Tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører alle typer maleropgaver, såsom maling af hus, maling af facade og meget andet i Hillerød, Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Logo

Hvorfor få malet trappeopgangen?

Trappeopgange bliver dagligt brugt af mange mennesker, og bliver derfor hurtigt slidte. En grundig og kvalitetsbevidst maling af trappeopgang kan gøre en verden til forskel. Dette gælder i udseende såvel som holdbarhed. Med andre ord, så kan maling af trappeopgang være en god investering. På den måde undgås udgifter til skader, som opstår grundet misligeholdte gelændere, vægge, vinduer mm.

Vi tager altid hånd og projektet fra start til slut, og efterlader aldrig en opgave, før den er 100% udført. Men måske vigtigst af alt – før du er 100% tilfreds – Som professionelt malerfirma i Hillerød dækker vi også Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Indvendigt malerarbejde
Malermester Nordsjælland

Få et uforpligtende tilbud på maling af trappeopgang

Kontakt os allerede i dag, så vi kan starte dialogen omkring, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring dit malerarbejde – Hertil giver vi naturligvis et godt tilbud med på vejen. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 42 40 45 36, eller til at skrive til os på malerfirmaetgalsgaard@gmail.com. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular herunder. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

En løsningsorienteret maler, du kan have tillid til

Det er vigtigt at vores kunder har tillid til os, hvorfor vi er medlem af Danske Malermestre samt omfattet af Danske Malermestres garantiordning. Det giver vores kunder en ekstra sikkerhed, når de vælger os som deres maler.

Som maler har vi en løsningsorienteret tilgang til ethvert malerarbejde. Vi ser muligheder fremfor begrænsninger, og vi nyder at give vores kunder inspiration ved kreative idéer. Derfor lytter vi altid til dine ønsker og behov, hvor vi byder ind med vores faglige viden og erfaring, så du får den mest optimale løsning for dig. Og vi overholder naturligvis alle vores aftaler. Det er nemlig vigtigt for os, at vores malerarbejde er udført til perfektion, så du kan nyde resultatet i mange år fremover. Derfor har vi altid et stort fokus på kvaliteten af vores arbejde.

Kontakt os for et tilbud

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig? Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig omkring dit udvendige malerarbejde – og vi giver også gerne gode råd og kreative idéer med på vejen.

Kontakt os på telefon 42 40 45 36 for et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde. Du kan også vælge at skrive til os på mail malerfirmaetgalsgaard@gmail.com eller ved at benytte kontaktformularen på siden her. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på en maleropgave.

 • Pålidelig og troværdig

  Vi overholder altid vores aftaler.

 • Altid kvalitetsarbejde

  Vi sætter en ære i altid at levere kvalitetsarbejde.

 • Rådgivning og vejledning

  Vi hjælper gerne med inspiration og rådgivning.

 • Skræddersyede løsninger

  Vi tilpasser vores malerarbejde til dine ønsker og behov.