Malerfirma i Hillerød

Logo

Malerfirmaet Galsgaard

Kvalitetsbevidst og erfarent malerfirma i Hillerød

Når du skal have udført malerarbejde, så anbefaler vi altid, at du overlader arbejdet til de professionelle. På den måde undgår du fejl og mangler, som skal rettes op.

Hos Malerfirmaet Galsgaard har vi mange års erfaring inden for malerarbejde, og har altid kunden i fokus. Vi lytter til dine behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen de bedste løsninger – Til den absolut bedste pris. Vi anvender udelukkende markedets bedste produkter, hvilket sikrer høj kvalitet og langtidsholdbare resultater. Hertil er vi medlem af Danske Malermestre, hvilket er din garanti for veludført malerarbejde.

Skal du således bruge en kompetent maler i Hillerød, Storkøbenhavn eller Nordsjælland, så tøv ikke med at kontakte os.

Logo

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores mange års erfaring gør, at vi kan udføre enhver type opgave inden for malerarbejde. Dette gælder udvendigt-, såvel som indvendigt malerarbejde. Gennem årene har vi udført opgaver for private, erhverv, boligforeninger og institutioner – Og nu står vi klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder blandt andet følgende:

Skal du bruge en hjælpende hånd til en anden opgave end ovenstående? Fortvivl ej, som professionelt malerfirma i Hillerød kan vi hjælpe dig med stort som småt. Vi møder altid op med et smil på læberne, og tager imod enhver udfordring med åbne arme. Hos os findes der ikke problemer, men derimod løsninger.

Stor sliber malerarbejde
Slibning af dør

Kontakt dit lokale malerfirma i Hillerød

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag – Kontakt dit lokale malerfirma i Hillerød, Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring dit malerarbejde – Hertil giver vi naturligvis et godt tilbud med på vejen. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 42 40 45 36, eller til at skrive til os på malerfirmaetgalsgaard@gmail.com. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular herunder. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af danske malermestre

Vi er medlem af en af de bedste arbejdsgiverforeninger for malerfaget i Danmark, og garanterer dig derfor ekstra sikkerhed, når vi kommer til dig. Med medlemskabet følger strenge kvalitetskrav og et solidt etisk grundlag, som vi følger i vores arbejde.

Dette sikrer, at du kan have fuld tillid til os, og at vi altid leverer et godt stykke arbejde.

Maler i Hillerød som sikre topkvalitet

Hos Malerfirmaet Galsgaard går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi bruger kun de bedste materialer og teknikker for at sikre et resultat, der holder i mange år. Vores malere er veluddannede og har stor erfaring, hvilket sikrer en professionel og præcis udførelse af alle maleropgaver. Uanset om det drejer sig om en enkelt væg eller en hel facaderenovering, kan du forvente topkvalitet fra start til slut.

En løsningsorienteret maler, du kan have tillid til

Det er vigtigt at vores kunder har tillid til os, hvorfor vi er medlem af Danske Malermestre samt omfattet af Danske Malermestres garantiordning. Det giver vores kunder en ekstra sikkerhed, når de vælger os som deres maler.

Som maler har vi en løsningsorienteret tilgang til ethvert malerarbejde. Vi ser muligheder fremfor begrænsninger, og vi nyder at give vores kunder inspiration ved kreative idéer. Derfor lytter vi altid til dine ønsker og behov, hvor vi byder ind med vores faglige viden og erfaring, så du får den mest optimale løsning for dig. Og vi overholder naturligvis alle vores aftaler. Det er nemlig vigtigt for os, at vores malerarbejde er udført til perfektion, så du kan nyde resultatet i mange år fremover. Derfor har vi altid et stort fokus på kvaliteten af vores arbejde.

Kontakt os for et tilbud

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig? Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig omkring dit udvendige malerarbejde – og vi giver også gerne gode råd og kreative idéer med på vejen.

Kontakt os på telefon 42 40 45 36 for et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde. Du kan også vælge at skrive til os på mail malerfirmaetgalsgaard@gmail.com eller ved at benytte kontaktformularen på siden her. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på en maleropgave.

 • Pålidelig og troværdig

  Vi overholder altid vores aftaler.

 • Altid kvalitetsarbejde

  Vi sætter en ære i altid at levere kvalitetsarbejde.

 • Rådgivning og vejledning

  Vi hjælper gerne med inspiration og rådgivning.

 • Skræddersyede løsninger

  Vi tilpasser vores malerarbejde til dine ønsker og behov.