Maler Farum

Din lokale maler i Farum & omegn

Logo

Maler Farum

Malerarbejde med kunden i fokus

Søger du en erfarent maler i Farum, Hillerød, Hellerup eller et helt fjerde sted? Så er du det rette sted. Hos Malerfirmaet Galsgaard har vi stor erfaring inden for malerarbejde. Som malerfirma har vi gennem årene realiseret drømme for private, erhverv, boligforeninger og mange flere. Vi står også klar til at hjælpe dig.

Når du skal have udført malerarbejde, er det essentielt, at det bliver gjort korrekt. Derfor anbefaler vi altid, at du rådfører dig med en professionel og kompetent maler. På den måde får du et smukt og holdbart resultat, som du kan være tilfreds med mange år frem.

Som professionel maler i Farum har vi altid kunden i fokus. Vi lytter altid nøje til dine behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores brede ekspertise, finder vi sammen den bedste løsning – til den bedste pris.

Logo

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores store ekspertise og brede faglighed gør, at vi kan udføre en bred vifte af opgaver inden for malerarbejde. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende typer af opgaver:

Passer ovenstående ikke til dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte din lokale maler i Farum, Hillerød eller et andet sted på Sjælland. Vi udfører en lang række specialopgaver.

Hvid maling
Malerfirmaet Galsgaard Teamet

Kontakt din lokale maler i Farum

Lad os tage en uforpligtende dialog omkring dine behov og ønsker – Vi udarbejder gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Et tilbud som er skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 42 40 45 35, eller til at skrive til os på malerfirmaetgalsgaard@gmail.com. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular herunder. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på en maleropgave.

 • Pålidelig og troværdig

  Vi overholder altid vores aftaler.

 • Altid kvalitetsarbejde

  Vi sætter en ære i altid at levere kvalitetsarbejde.

 • Rådgivning og vejledning

  Vi hjælper gerne med inspiration og rådgivning.

 • Skræddersyede løsninger

  Vi tilpasser vores malerarbejde til dine ønsker og behov.