Maler Hellerup

Høj kvalitet til fornuftige priser

Logo

Maler Hellerup

Kompetent malerfirma i Hellerup

Skal du have udført malerarbejde? Så vælg en erfaren og kompetent maler, som værner omkring høj kvalitet og gode priser – Vælg Malerfirmaet Galsgaard. Vi har stor erfaring med opgaver som maler i Hellerup, Farum, Hillerød, København og mange flere steder på Sjælland.

Hos os går høj kvalitet og god service hånd i hånd. Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater skabes ved tæt kundekontakt. Derfor lytter vi altid til dine behov og ønsker. Hertil byder vi ind med kyndig ekspertise og vejledning. Dette er opskriften på et smukt og holdbart resultat.

Som professionel maler i Hellerup & Omegn har vi stor gennemsigtighed i vores priser. Hertil efterlader vi aldrig en opgave, før den er 100% udført. Men måske vigtigst af alt – Før du er 100% tilfreds. Dette er din garanti for veludført malerarbejde, uden ubehagelige overraskelser på regningen.

Logo

Maler i Hellerup med mange kompetencer

Med mange års erfaring inden for malerarbejde, kan vi udføre en stor palette af opgaver. Gennem årene har vi udført opgaver for private, erhverv, boligforeninger og mange flere – og nu står vi klar til at hjælpe dig.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende typer af opgaver:

Er ovenstående ikke det, som du står og søger? Tøv ikke med at kontakte din lokale maler i Hellerup, Hillerød og på resten af Sjælland. Vi kan udføre alt inden for malerarbejde. Hertil ser vi ikke problemer men derimod løsninger.

Hvid maling
Malerfirmaet Galsgaard Teamet

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal du bruge en erfaren og kompetent maler i Hellerup til dit næste projekt? Kontakt os for en uforpligtende dialog omkring dine behov og ønsker. Vi gennemgår gerne din opgave grundigt, så vi kan rådgive dig på bedste vis. Hertil udarbejder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi kan kontaktes på telefon: 42 40 45 35, eller på E-mail: malerfirmaetgalsgaard@gmail.com. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular herunder. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på en maleropgave.

 • Pålidelig og troværdig

  Vi overholder altid vores aftaler.

 • Altid kvalitetsarbejde

  Vi sætter en ære i altid at levere kvalitetsarbejde.

 • Rådgivning og vejledning

  Vi hjælper gerne med inspiration og rådgivning.

 • Skræddersyede løsninger

  Vi tilpasser vores malerarbejde til dine ønsker og behov.