Maling af hus

Logo

Maling af hus

Løsningsorienteret maler til maling af hus

Det er en større opgave, når huset skal males – uanset om det er indvendigt eller udvendigt. Der skal tages forbehold for mange ting, hvorfor det er vigtigt at have en professionel maler med på opgaven. Hos Malerfirmaet Galsgaard er maling af hus en spidskompetence. Vi har en løsningsorienteret tilgang til enhver opgave, hvorfor vi altid ser muligheder fremfor begrænsninger. Vi nyder at give vores kunder inspiration og kreative idéer til, hvordan deres drømmebolig kan se ud. Ud fra dine ønsker og behov, rådgiver vi dig naturligvis frem til den helt rigtige løsning.

Som professionelt malerfirma i Hillerød, dækker vi også Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi hjælper både med indvendigt og udvendigt malerarbejde

Vi løser både indvendigt og udvendigt maling af hus, da vi har stor erfaring med alt fra de mindre opgaver, som maling af døre og vinduer, til de større opgaver, som en facaderenovering. Af den grund kan du trygt lade os om maling af dit hus. Skal du bruge maling af trappeopgang, så kan vi også bistå med hjælp.

Hør mere omkring hvordan din lokale maler i Hillerød, Storkøbenhavn og Nordsjælland kan hjælpe dig med malerarbejde – Kontakt os.

Logo

Vælg en kvalitetsbevidst maler, når huset skal males

Som maler er det vigtigt for os, at vores kunder har tillid til os. Derfor er vi medlem af Danske Malermestre samt omfattet af deres garantiordning, da det giver vores kunder en ekstra sikkerhed, når de vælger os. Ligeledes er det en garanti for, at du får et kvalitetsbevidst malerarbejde, som du kan nyde i mange år fremover. Vi anvender udelukkende de bedste materialer og metoder, når vi udfører et arbejde – og med vores faglige ekspertise og erfaring i bagagen, er du sikret en professionel og dygtig maler til dit hus. Til maling af hus kan du derfor trygt vælge os.

Tapetsering
Malerarbejde Nordsjælland

Få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med maling af hus. Vi tager gerne en uforpligtende snak samt giver dig gode råd og vejledning, så du får den mest optimale løsning. Hertil udarbejder vi gerne et uforpligtende og gratis tilbud som er skræddersyet til lige netop din opgave.

Vi er til at fange på telefon 42 40 45 36. Du kan også vælge at skrive til os på mail malerfirmaetgalsgaard@gmail.com. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vælg en kvalitetsbevidst maler, når huset skal males

Som maler er det vigtigt for os, at vores kunder har tillid til os. Derfor er vi medlem af Danske Malermestre samt omfattet af deres garantiordning, da det giver vores kunder en ekstra sikkerhed, når de vælger os. Ligeledes er det en garanti for, at du får et kvalitetsbevidst malerarbejde, som du kan nyde i mange år fremover. Vi anvender udelukkende de bedste materialer og metoder, når vi udfører et arbejde – og med vores faglige ekspertise og erfaring i bagagen, er du sikret en professionel og dygtig maler til dit hus.

Få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med maling af hus. Vi tager gerne en uforpligtende snak samt giver dig gode råd og vejledning, så du får den mest optimale løsning.

Vi er til at fange på telefon 42 40 45 36. Du kan også vælge at skrive til os på mail malerfirmaetgalsgaard@gmail.com. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på en maleropgave.

 • Pålidelig og troværdig

  Vi overholder altid vores aftaler.

 • Altid kvalitetsarbejde

  Vi sætter en ære i altid at levere kvalitetsarbejde.

 • Rådgivning og vejledning

  Vi hjælper gerne med inspiration og rådgivning.

 • Skræddersyede løsninger

  Vi tilpasser vores malerarbejde til dine ønsker og behov.